20/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 - 15:39

Επίθεση Καραπαπά στον Τριανταφυλλόπουλο: «Συνεχίζει να ρίχνει κίτρινη χολή»

Σφοδρή αντίδραση του διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού στον δημοσιογράφο για τους ισχυρισμούς του για τον Μαρινάκη

Ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με απόκρυψη τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10), κατά το οποίο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τον έβρισε χυδαία κατήγγειλε στις αρχές ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση και... επέστρεψε με ειρωνικό «τιτίβισμα», όπου αναρωτιέται γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

«Για τον... εκδότη που απειλεί και βρίζει χυδαία από το τηλέφωνο ισχύει η αυτόφορη δίωξη από τις 3 τα ξημερώματα. Είναι αγνώστου διαμονής;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα όσα ισχυρίζεται προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημοσιογράφου μέσω Facebook, αναφέροντας: «Αυτό το ανθρώπινο σκουπίδι που λέγεται Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει να χύνει την κίτρινη χολή του για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για τον Πρόεδρο του, για τον κόσμο του. Σε υπηρεσία όπως πάντα και ανάλογα με το αντίτιμο. Ξαναβγήκε απο το βούρκο του για αυτή τη νεα εργολαβία και τα δίνει όλα. Δυστυχώς στην Ζούγκλα που λέγεται Ελλάδα είναι λογικό να κυκλοφορούν οι ύαινες ελεύθερες.

Υγ.: Συγχωρεμένε και δολοφονημένε φίλε μου ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, πόσο δίκιο είχες για όσα μας έλεγες γι αυτόν και για όσα φοβόσουν...».

Και επανήλθε λίγο αργότερα: «Στην Ουγκάντα, όταν κάνει μήνυση ένας τύπος, μπορεί να την πάρει, ο ίδιος τύπος και να τη βάλει στο σάιτ του! Στην Ελλάδα, χώρα της Ευρώπης, όταν κάνεις μήνυση, δεν την παίρνεις στα χέρια σου, δεν σου δίνουν αντίγραφο. Μάλλον έχω μπερδέψει όμως την Ουγκάντα με την Ελλάδα... Στην Ουγκάντα δε γίνονται αυτά. Στην Ελλάδα της ΖΟΥΓΚΛΑΣ και των κίτρινων κατακαθιών, γίνονται...».

Μοιραστείτε το: