25/07/2025
Μπάσκετ | Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 - 17:51

Στα 94 εκατ. ευρώ υπολογίζει τα χρέη ο Γιαννακόπουλος...

«Εάν δεν τα πουν οι ίδιοι, τη Δευτέρα όλα στην φόρα», το μήνυμα προς την ΠΑΕ από τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Η δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων από πλευράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε ικανοποιημένο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ των «πράσινων», λοιπόν, «χτύπησε» ξανά μέσω instagram το απόγευμα της Πέμπτης (12/10), κάνοντας τους δικούς του υπολογισμούς για τα χρέη και αναφέροντας ότι αυτά φτάνουν στο ιλιγγιώδες ποσό των 94 εκατομμυρίων ευρώ!

Μάλιστα, ο Δ. Γιαννακόπουλος προανήγγειλε αποκαλύψεις για το θέμα την προσεχή Δευτέρα (16/10).

Συγκεκριμένα, σημειώνει στην ανάρτησή του: «1 Σεπτεμβρίου - 47 (εκατομμύρια προφανώς) χρέη, φετινές υποχρεώσεις 17 που δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν και πάμε στα 64 και - 30 μελλοντικά συμβόλαια, εάν δεν τα πουν οι ίδιοι την Δευτέρα όλα στην φόρα».

Μοιραστείτε το: