Τα είπε και με Σισέ, Κούτρη και Ζντιέλαρ ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού
Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω εθνικών ομάδων, αλλά στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες τους.
Το βάρος, εκτός από τη φυσική κατάσταση, έχει πέσει και στο θέμα της ψυχολογίας, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να έχει συνεχή τετ-α-τετ με τους παίκτες.
Το μήνυμα που τους μεταφέρει εκ μέρους της διοίκησης είναι ξεκάθαρο και δεν είναι άλλο από το να διορθώσουν την εικόνα τους.
Μετά τον Αλεξί Ρομαό, ο Θεοδωρίδης μίλησε και με τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος θέλησε από την πλευρά του να τον διαβεβαιώσει ότι «προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, να είμαι από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο καλός. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα, δίνοντας όλα μέσα στο γήπεδο».
Παράλληλα, μίλησε με τους νεαρούς Σισέ, Κούτρη και Ζντιέλαρ, λέγοντάς τους ότι η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις τους και περιμένει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.