26/07/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 - 01:29

Χωρίς φιλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στους Ηπειρώτες * Σταθερές οι απουσίες

Την ευκαιρία να δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του, να τους βελτιώσει και να διορθώσει και κάποιες ατέλειες που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα προηούμενα παιχνίδια του έχει ο Γιάννης Πετράκης με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Κατά την προσφιλή του τακτική οι Ηπειρώτες δεν θα δώσουν κάποιο φιλικό. Ο Κρητικός τεχνικός προτιμά στη διακοπή του πρωταθλήματος να κάνει εσωτερικά διπλά και έτσι θα πορευτεί και τώρα η ομάδα του.

Την Πέμπτη (5/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής χωρίς μπάλα και στη συνέχεια ασκήσεις επιθετικής μετάβασης. Για το τελείωμα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές είχαν οικογενειακό διπλό.

Από εκεί και πέρα, ο Νικολιάς είναι έτοιμος πλέον και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στο 100% είναι και ο Κόντε έχοντας πάρει προπονήσεις στα πόδια του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: