23/07/2025
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 - 23:11

Χρειαζόταν τη διακοπή

Την ευκαιρία να περάσει κάποια δικά του πράγματα στον Αστέρα Τρίπολης έχει ο Σάββας Παντελίδης

Μπορεί τα αποτελέσματα μέχρι τώρα να είναι εξαιρετικά για τον Αστέρα Τρίπολης από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Σάββας Παντελίδης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει περάσει μέχρι τώρα και όσα θα ήθελε στους παίκτες του.

Από τη στιγμή που πήγε στην Αρκαδία, δεν είχε χρόνο να δουλέψει. Την πρώτη εβδομάδα υπήρχε ενδιάμεσα το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ αμέσως μετά ο Αστέρας έπαιξε Δευτέρα (25/9) και στη συνέχεια άρχισε την προετοιμασία του για την ΑΕΚ.

Γι' αυτό και η διακοπή του πρωταθλήματος είναι πολύτιμη για τους «κιτρινομπλέ». Μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση και να προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως καλό θα τους κάνει.

Το μόνο κακό για τον Παντελίδη είναι ότι δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Υπενθυμίζεται πως οι τραυματίες είναι αρκετοί, αφού εκτός παραμένουν Ιγκόρ, Ιγκλέσιας, Μπέρτος, Σελίν και Τσουκαλάς.

Μοιραστείτε το: