Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ιστορικό ματς στο ΔΑΚ με τον Πανιώνιο * Χωρίς οπαδούς των «κυανέρυθρων» ο αγώνας της Δευτέρας (2/10) * Διαρκείας έως τις 20 Οκτωβρίου
Αντίστροφα μετρούν στη Λαμία για το δευτεριάτικο (2/10, 19.30) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ, που θα είναι και το πρώτο στην ιστορία της ομάδας στην έδρα της σε ό,τι αφορά τη Σούπερ Λίγκα.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) και προφανώς το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού είναι μια στιγμή που την περίμενε πολύ καιρό ο κόσμος.
Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι γνωστοποίησαν ότι ο Πανιώνιος δεν θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του, αφού υπάρχει απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.
Τέλος, ενημέρωσαν πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παρατείνεται έως τις 20 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει πως από το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (Δευτέρα, 2/10) με την τιμή τους να ορίζεται στα 15 ευρώ για τις κερκίδες 12-17 και 20 ευρώ για τις κερκίδες 1-6. Το παιδικό (γενν. από 1/1/2003) εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) την Παρασκευή (29/9) και ώρες 18:00-20:00 και Σάββατο (30/9) 10:00-15:00.
Από το εκδοτήριο του ΔΑΚ Λαμίας μπροστά από τη Θύρα 2 η έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται την Κυριακή (1/10) ώρες 10:00-17:00 και Δευτέρα (2/10) από τις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης ή της εξάντλησης των εισιτηρίων.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και η προσέλευση τους στο ΔΑΚ να γίνεται τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και καθυστερήσεις.
Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε την παρακάτω απόφαση:
“Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθώς και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης αυτών, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-18, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2-10-2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ”.
* Τη Δευτέρα στους δρόμους πέριξ του ΔΑΚ Λαμίας θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων.
* Ανακοινώνεται πως η έκδοση καρτών διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3)».

