Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (29/9) το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Όπως αναμενόταν, μετά την παραίτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, χρέη πρόεδρου ανέλαβε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Παράλληλα, «σφραγίστηκε» και η επιστροφή του Στράτου Σωπήλη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ για τις 13 Νοεμβρίου, με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
«Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.
Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.
Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

