14/12/2025
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:39

Κομπλέ η Λαμία

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης

Μεγάλη είναι χρονικά αυτή η βδομάδα για τη Λαμία, αφού θα προετοιμάζεται για το ματς με τον Πανιώνιο μέχρι την τελευταία μέρα της δεδομένου ότι το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα (2/10).

Αυτό, λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα στον Μπάμπη Τεννέ να ανεβάσει σταδιακά ρυθμό και έτσι την Τετάρτη (27/9) το βάρος δόθηκε στην ενδυνάμωση και στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αυτές τις μέρες. Άπαντες είναι στη διάθεσή του. Ακόμη και ο Παντελιάδης, ο οποίος είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι, τις έχει ξεπεράσει.

Όσο περνά ο καιρός ανεβαίνουν και οι Κρισάντους και Ντακόλ, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι στη συνέχεια έτοιμοι να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: