14/12/2025
Champions League | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:19

Έγινε αλλαγή γιατί δεν άντεξε τη... φασαρία από τις εξέδρες! (pics & video)

Ο Βέρνερ της Λειψίας αποχώρησε ζαλισμένος έπειτα από μισή ώρα στο ματς με την Μπεσίκτας

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες έδρες είναι περισσότερο «καυτές» από άλλες, δυσκολεύοντας το έργο των αντιπάλων.

Αυτό αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία των γηπεδούχων που προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι «παλεύουν» να το διαχειριστούν.

Ε, ο Τίμο Βέρνερ δεν τα κατάφερε!

Ο άσος της Λειψίας άντεξε μόλις 32 λεπτά κόντρα στην Μπεσίκτας το βράδυ της Τρίτης (26/9) για το Τσάμπιονς Λιγκ, ζητώντας μετά αλλαγή.

Εθεάθη να κρατά πολλές φορές τα αυτιά του, φόρεσε... ωτασπίδες, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Άρχισε να ζαλίζεται και αδυνατούσε να συγκεντρωθεί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από το ματς.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ματς. Ζήτησα ωτασπίδες, αλλά δεν βοήθησαν ούτε αυτές. Ακόμα δεν νιώθω καλά», εξήγησε.

«Είναι αδύνατον να προετοιμάσεις την ομάδα για τέτοια ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την έναρξη του ματς και αυτό μας επηρέασε. Η ομάδα δεν ήταν καλή στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά ήταν ένα μάθημα για εμάς. Μπορώ να δω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω», σημείωσε ο προπονητής, Ραλφ Χάζενχατλ .

Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι η Μπεσίκτας κέρδισε 2-0...

Μοιραστείτε το: