14/12/2025
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 - 18:06

Ισνάλντο: «Τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Αργεντινός μίλησε για το ματς με την Ξάνθη, εκείνο που έρχεται με την Ένωση και τα όσα έχει αλλάξει με την έλευσή του στον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Παντελίδης

Με τον βαθμό αποχώρησε από τα Πηγάδια ο Αστέρας Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας (25/9) και το βλέμμα των Αρκάδων πλέον στρέφεται στο εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο ΑΕΚ την Κυριακή (1/10).

Ο Ισνάλντο με δηλώσεις του στον Arcadia 93.8 μίλησε και για τα δύο παιχνίδια, ενώ σχολίασε και την αλλαγή προπονητή. Επ' αυτού υποστήριξε πως δεν έχουν αλλάξει πολλά με τον Σάββα Παντελίδη και πως αυτό που έλειπε ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας αποπροσανατόλισαν. Ωστόσο, η μεσοαμυντική μας λειτουργία ήταν καλή. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και κλείσαμε τους χώρους, και στο φινάλε πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικός στη συνέχεια. Επιπλέον είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Για το θέμα της ψυχολογίας και το τι άλλαξε με την έλευση με του Σάββα Παντελίδη: «Ο τρόπος που δουλεύουμε και οι αγωνιστικοί μας ρυθμοί δεν μπορώ να πω ότι άλλαξαν ιδιαίτερα. Ίσως αυτό που μας έλειπε να ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι στην σκληρή δουλεία που κάνουμε. Αυτό ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και οι εμφανίσεις μας στα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στα οποία δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Από εκεί και έπειτα συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, ήρθαμε σήμερα εδώ δεν χάσαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση. Εμείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι πρέπει να βρίσκουμε σε κάθε παιχνίδι τις ευκαιρίες για να μπορούμε να πάρουμε το μέγιστο δυνατό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη».

Μοιραστείτε το: