Αυτό ήταν το μήνυμα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη προς τους παίκτες του
Σταθερά καλή είναι η εικόνα της Κέρκυρας από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης. Οι παίκτες σταδιακά αφομοιώνουν τις εντολές του Μακεδόνα τεχνικού και η εικόνα που βγαίνει στο γήπεδο ικανοποιεί.
Το ίδιο έγινε και στο ματς της Κυριακής (24/9) κόντρα στον Λεβαδειακό. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, όπως ήθελαν άπαντες στο νησί, όμως, οι Φαίακες δημιούργησαν ευκαιρίες και απλά ήταν άστοχοι.
Γι' αυτό και στην προπόνηση της Δευτέρας (25/9) ο Βοσνιάδης είπε μεταξύ άλλων ότι «είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει όταν μας παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες να τις τελειώνουμε και να παίρνουμε τα ματς».
Τέλος, τη Δευτέρα έγινε αποκατάσταση για όσους είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Λεβαδειακό και την Τρίτη (26/9) οι παίκτες έχουν ρεπό για να πάρουν ανάσες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα το πήγαν σερί λόγω Κυπέλλου.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

