24/12/2025
Ομάδες | Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 19:54

Στροφή σε Αστέρα Τρίπολης...

Ο Ράσταβατς απένειμε εκ νέου τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στη νίκη επί του Παναιτωλικού

Σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης μπήκαν από την Τετάρτη (20/9) οι παίκτες της Ξάνθης, αφού οι Αρκάδες αποτελούν τον αντίπαλό τους στη δευτεριάτικη (25/9) εντός έδρας αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όσοι έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό αρκέστηκαν σε αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι Θρακιώτες ασχολήθηκαν με την αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη.

Εν όψει «κυανοκίτρινων» ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει μόνο στον Σαμπανίδη, ο οποίος, όμως, ανεβάζει ρυθμούς και δεν αργεί πια η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Σέρβο τεχνικό να μιλά στους ποδοσφαιριστές του και να τους εκφράζει και πάλι την ικανοποίησή του για όσα είδε στο ματς με τα «καναρίνια».

Φυσικά, ο κόουτς των ακριτών ζήτησε ανάλογη συνέχεια και περιμένει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Πελοποννήσου.

Μοιραστείτε το: