24/12/2025
Μπάσκετ | Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 - 18:59

Φιλικά τεστ στην Ιταλία για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» θα λάβει μέρος σε τουρνουά στη Σικελία

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κατέκτησε αήττητη το τουρνουά που διοργάνωσε και πλέον προετοιμάζεται για ακόμη ένα που θα διεξαχθεί στη Σικελία από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκες» θα κοντραριστούν την Παρασκευή (22/9) με τη Βίρτους Ραγκούσα και το Σάββατο (23/9) με τη Νάπολι.

«Μετά την ολοκλήρωση του “2nd International Olympiacos Tournament” που διεξήχθη το τριήμερο 15 με 17 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος σε ακόμα ένα διεθνές τουρνουά, αυτή τη φορά στην Σικελία της Ιταλίας, 22 με 24 Σεπτεμβρίου, απέναντι σε δυο Ιταλικές ομάδες, την Βίρτους Ραγκούσα και την Νάπολι.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 20:00 την ομάδα της Βίρτους Ραγκούσα και το Σάββατο την ίδια ώρα (20:00) την Νάπολι, ενώ την Κυριακή έχει ρεπό, μιας και οι δυο Ιταλικές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

20:00 Βίρτους Ραγκούσα – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (ρεπό Νάπολι)

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

20:00 Νάπολι – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (ρεπό Βίρτους Ραγκούσα)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

20:00 Βίρτους Ραγκούσα – Νάπολι (ρεπό Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

Μοιραστείτε το: