Οι «πράσινοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Χρήστου Καρβουνίδη, που ακολούθησε τον Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ
Η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ από τον Νίκο Λυμπερόπουλο επηρέασε αρνητικά τον... Παναθηναϊκό, που ξαφνικά μπήκε σε αναζήτηση φυσιοθεραπευτή.
Ο Χρήστος Καρβουνίδης, που είναι χρόνια φίλος με τον Μεσσήνιο παλαίμαχο άσο, τον ακολούθησε στην Ένωση, το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες του Γιάννης Κωτσής και Νίκος Πανουργιάς, με αποτέλεσμα να υπάρξει κενό στους «πράσινους».
Προς το παρόν, το πόστο καλύπτουν οι φυσιοθεραπευτές της ακαδημίας Μανώλης Κασαπάκης και Σταμάτης Χατζής και έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση του αντι-Καρβουνίδη, αφού είναι προφανές ότι υπάρχει θέμα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από την εξέλιξη των πραγμάτων.
Πάντως, οι «πράσινοι» αναμένεται σύντομα να βρουν το νέο γκρουπ φυσιοθεραπευτών και εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

