24/12/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:04

Σε απολογία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης

Οι τρεις ΠΑΕ καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους

Στο... σκαμνί θα καθίσουν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (13/9), οι τρεις ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 15/09/2017 και ώρα 14:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική. Αναλυτικά: 

Α) ΠΑΕ Απόλλων Σμ.: “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ. 

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 10/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. α, 3 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».     

 

Μοιραστείτε το: