Αυτό υποστήριξε ο Πορτογάλος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη
Στη Γερμανία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προκειμένου να βραβευτεί από τη Βόλφσμπουργκ. Εκεί έκατσε για 5,5 χρόνια, προσέφερε αρκετά και ο κύκλος του έκλεισε αυτό το καλοκαίρι, όταν δηλαδή επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την απόφασή του να γίνει και πάλι κάτοικος Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε και στις εμπειρίες του από τη Γερμανία, όπως το Σούπερ Καπ και το γκολ στο ματς με την Μπράουνσβαϊκ.
«Ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Δούλεψα πολύ σκληρά εδώ πέτυχα όσα θα μπορούσα. Έχω δώσει τα πάντα για τη Βόλφσμπουργκ. Η υποστήριξη των οπαδών, είναι ίσως η επιβεβαίωση των όσων έχω προσφέρει. Άφησα ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Βόλφσμπούργκ», υποστήριξε ο Βιεϊρίνια αναφερόμενος στην απόφασή του να φύγει από τη γερμανική ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. «Καταλάβαμε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μας ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Βόλφσμπουργκ, ήταν μια υπέροχη στιγμή για εμένα, ένα όμορφο συναίσθημα», πρόσθεσε.
Οσο για ποιες αναμνήσεις κρατάει από την παρουσία του στη Βόλφσμπουργκ σχολίασε: «Οι καλές στιγμές, όπως η κατάκτηση του κυπέλλου, το παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, η επιτυχία στο Σούπερ Καπ ή το γκολ μου στο παιχνίδι υποβιβασμού κατά της Μπραουνσβάικ. Μαζί έχουμε περάσει και δύσκολες περιόδους. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα του θανάτου Τζούνιορ Μαλάντα».

