Ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης το διαζύγιο με τον Αργεντινό
Όλα κάποτε τελειώνουν και για τον Πάμπλο Μάσα ήρθε η στιγμή να πει «αντίο» στον Αστέρα Τρίπολης. Έπειτα από τρία χρόνια ο αρχηγός των Αρκάδων αποχωρεί από την ομάδα κατόπιν δικής του επιθυμίας.
Ο Μάσα ζήτησε για προσωπικούς λόγους να φύγει ώστε να πάει στην πατρίδα του και να είναι κοντά στην οικογένειά του και το αίτημά του έγινε αποδεκτό από τους διοικούντες με την ανακοίνωση του διαζυγίου να βγαίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (11/9).
Αναλυτικά: «Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του.
Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό.
Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά».
Στη συνέχεια ο παίκτης δήλωσε: «Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο...».

