24/12/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 - 23:14

Πετράκης: «Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, να είμαστε μετρημένοι»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ισοπαλία στο Περιστέρι

Με έναν πολύτιμο βαθμό αποχώρησε από το Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) πήρε το 0-0 από τον Ατρόμητο. Φάσεις δεν έβγαλε, είχε προβλήματα στη δημιουργία, αλλά ήταν σταθερός αμυντικά.

Αυτό υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου και ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είναι από τις καλύτερες στη φυσική κατάσταση και δεν πρέπει να δίνεται ιδιαίτερο βάρος στους τραυματισμούς που έχουν βγει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά είπε:

«Πήραμε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα για μας σήμερα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα, που διψούσε παραπάνω για τη νίκη, γιατί δεν είχε καταφέρει να νικήσει τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Αυτή η νίκη επιτεύχθηκε χωρίς ως ομάδα να πιάσουμε τα στάνταρ μας και χωρίς πολλοί παίκτες να βρεθούν σε καλή μέρα. Αυτό ανεβάζει τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος. Αυτό που μας διέκρινε σήμερα, παρότι δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε, ήταν ότι η συνέπεια, η προσπάθεια και η νοοτροπία των παικτών ήταν σε υψηλό επίπεδο και για το αποτέλεσμα πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια.

Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες και από τις δύο ομάδες. Έγινε κλειστό παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα. Αν κάποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, αλλά τελικά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Για το που οφείλονται οι πολλές θλάσεις: «Τα προβλήματα που έχουν προκύψει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο Σολτάνι προληπτικά έμεινε εκτός, όπως και ο Ναδάλες σήμερα προληπτικά βγήκε. Τα προβλήματα θλάσεων έχουν να κάνουν κυρίως με τον Κόντε, τον Νικολιά και τον Ροντρίγκες, αλλά για διαφορετικούς λόγους δημιουργήθηκε το πρόβλημα στον καθέναν. Η ομάδα μας είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Καταθέτουμε πολλή ενέργεια σε κάθε ματς. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας και οι τραυματισμοί, αλλά δεν πρέπει να μεγεθύνουμε τα πράγματα, αλλά να είμαστε ρεαλιστικοί».

Για τους πέντε βαθμούς που ήδη έχει ο ΠΑΣ και το ξεκίνημα: «Σαν άνθρωπος δεν κάνω σχέδια για τόσο μακριά. Αυτό που προσπαθώ να σχεδιάσω καλά είναι η καθημερινότητα. Μέσα απ’ αυτήν θα έρθει το καλό αποτέλεσμα και η εμφάνιση. Υπάρχει πίστη, πιστεύω τα παιδιά και τη δουλειά μας και αυτό που κάνουμε κάθε μέρα είναι να πηγαίνουμε ψηλά μέσα από τη δουλειά».

Για το αν θεωρεί το ισόπαλο αποτέλεσμα ως νίκη: «Δεν ήμασταν στην καλή μας μέρα, αλλά ούτε και ο αντίπαλος κατάφερε να μας κάνει ευκαιρίες. Αν κερδίζαμε σίγουρα θα ήμουν ακόμα πιο πολύ ευχαριστημένος, αλλά δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, να είμαστε μετρημένοι».

Για τον κορμό των παικτών και τη σταθερή πορεία: «Από τη μέρα που ήρθα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι σήμερα έφυγαν 14 παίκτες και έμειναν 3-4. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω. Μέσα από τη δουλειά γίνονται από ρολίστες πρωταγωνιστές κάποιοι από τους παίκτες. Να μη θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα κρέμονται σε μια κλωστή».

Για τον Μανθάτη: «Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και ο χρόνος φαντάζομαι θα μας δικαιώσει».

Μοιραστείτε το: