Το ψάχνουν οι Φαίακες μήπως βρεθεί κάτι αξιόλογο * Στο νησί ο Αρτυματάς
Παράθυρο για μία μεταγραφή ακόμη έχουν αφήσει στην Κέρκυρα. Μπορεί ο Κώστας Αρτυματάς να αποκτήθηκε με το σκεπτικό πως θα βοηθήσει και εκεί, όμως, η κανονική του θέση είναι αμυντικός μέσος και αυτό βάζει σε σκέψεις τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη.
Έτσι, οι Φαίακες αυτές τις μέρες τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις από την αγορά των ελεύθερων και προσπαθούν να εντοπίσουν εκείνον που θα είναι ικανός να μπει και να βοηθήσει άμεσα. Διαφορετικά δεν θα κάνουν μεταγραφή.
Όπως λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις «δεν θα γίνει μεταγραφή απλώς για να γίνει», κάτι που ειπώθηκε και από τους ανθρώπους των Επτανήσιων. Εάν δεν γίνει κάποια κίνηση τότε το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω. Να σημειωθεί πως ο Βοσνιάδης σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο πιστεύει στον Χρήστο Γρομητσάρη αρκετά και θα του δώσει ευκαιρίες.
Τέλος, στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται από την Τρίτη (5/9) μαζί με τον εκπρόσωπό του ο Αρτυματάς, ο οποίος την Τετάρτη (6/9) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα γνωριστεί με τους συμπαίκτες του.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

