23/12/2025
ΠΑΟΚ | Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:18

Απρόοπτο με Μαλεζά, διάψευση για Μπίσεσβαρ

Ο Έλληνας άσος δέχθηκε μια δυνατή μπαλιά στο πρόσωπο και είχε ρινορραγία * Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Μακ * Ο ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον Ολλανδό

Με τους διεθνείς σιγά σιγά να επιστρέφουν, ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (11/9, 19.30).

Η προπόνηση της Τρίτης (5/9) είχε επιστροφές, αλλά και απρόοπτα, αφού ο Στέλιος Μαλεζάς (ΦΩΤΟ) δέχθηκε μια δυνατή μπαλιά στο πρόσωπο που οδήγησε σε ρινορραγία. Το ιατρικό επιτελείο τον περιποιήθηκε άμεσα, αλλά για προληπτικούς λόγους αποχώρησε από την υπόλοιπη προπόνηση.

Ο Χοσέ Κρέσπο ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) αναμένεται να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο γκρουπ.

Παράλληλα, επέστρεψαν οι διεθνείς Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός, που ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Εβγέν Σάκχοφ, αφού έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και την Τρίτη.

Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Μακ, αναμένεται το βράδυ της Τρίτης στην πόλη και θα εξεταστεί άμεσα από τον γιατρό του «Δικεφάλου του Βορρά», Μανώλη Παπακώστα, για το χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο στην ήττα από την Αγγλία. Ήδη το ιατρικό τιμ επικοινώνησε με το αντίστοιχο της εθνικής Σλοβακίας  και πληροφορήθηκε ότι η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ακριβής εκτίμηση για την κατάστασή του θα γίνει μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Στα αποκλειστικά της προπόνησης, το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε στην Νέα Μεσημβρία, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής αλλά και στην φυσική κατάσταση. Μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια 10 vs 10 αρχικά χωρίς και στην συνέχεια με τερματοφύλακες, με το τεχνικό τιμ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τι θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Σβήνουν τη «φωτιά» για Μπίσεσβαρ

Παράλληλα, διαψεύδεται ότι υπάρχει πρόταση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Στην Τουρκία μιλούσαν για έντονο ενδιαφέρον της Γκετσλερμπιρλιγκί για τον Ολλανδό, αλλά από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία καμία πρόταση, ούτε έχει γίνει καν κάποια κρούση.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αν έρθει κάποια δελεαστική πρόταση.

Μοιραστείτε το: