Οι Πορτογάλοι προσέφεραν 2 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού * Έρχεται το μεσημέρι ο Χίλιεμαρκ
Μερικές ώρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και τα σενάρια και οι προτάσεις δίνουν και παίρνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Μπενφίκα κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (ΦΩΤΟ), την οποία, όμως, απέρριψε ο Παναθηναϊκός.
Οι Πορτογάλοι προσέφεραν 2 εκατομμύρια ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή για τον γκολκίπερ των «πρασίνων», αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση και μένει να φανεί αν θα επανέλθουν στον λίγο χρόνο που απομένει.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός κινείται και σε ρυθμούς Όσκαρ Χίλιεμαρκ.
Ο Σουηδός μέσος φτάνει στις 14.30 της Πέμπτης (31/8) στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, να υπογράψει τον δανεισμό του από την Τζένοα.

