Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει κρούση για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ * Ξανά για τον στόπερ της Μπριζ
Στο προσκήνιο των μεταγραφικών σεναρίων έχει μπει ξανά ο Ολυμπιακός, ειδικά όσον αφορά τη θέση του φορ.
Άλλο ένα όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Λούκας Πέρεθ (ΦΩΤΟ). Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει κρούση στον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δείχνει να υπολογίζεται φέτος στην Άρσεναλ.
Προτεραιότητά του, βέβαια, αποτελεί η παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες, οπότε η περίπτωσή του προβάλλει ως εξαιρετικά δύσκολη.
Παράλληλα, νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρεται ξανά και στο ενδιαφέρον για τον Μπιόρν Ένγκελς.
«Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την απόκτηση του Ένγκελς, που μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στη Φούλαμ και τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά μοιάζει απίθανο η Μπριζ να πάρει πλέον τα 10 εκατ. ευρώ που περίμενε αρχικά από την πώλησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Het Laatste Nieuws».
Και όντως αποκλείεται ο Ολυμπιακός να φτάσει αυτό το ποσό, αν και είναι δεδομένο ότι είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Χάσι, αφού τον γνωρίζει από τη θητεία του στο Βέλγιο.
Το συμβόλαιο του 23χρονου αμυντικού λήγει το 2020 και φέτος αντιμετώπισε και την ΑΕΚ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

