14/12/2025
Europa League | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 - 21:10

Είπε «αντίο» στο Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ Λάρνακας

Οι «κιτρινοπράσινοι» έμειναν στο 0-0 με την Βικόρια Πλζεν και αποκλείστηκαν από τους ομίλους της διοργάνωσης

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας… Οι «κιτρινοπράσινοι» το πάλεψαν απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν την Πέμπτη (24/8) ωστόσο τους παραχώρησαν ισοπαλία 0-0 και σε συνδυασμό με το εις βάρος τους 3-1 στην Τσεχία έμειναν εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ό, τι πέντε από τους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί για τους γηπεδούχους είναι ήδη 34 ετών, ενώ υπάρχουν ακόμη ένας 37χρονος και ένας 38χρονος. Επίσης, οι επτά που ξεκίνησαν βασικοί για την ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ προέρχονται από την Ισπανία.

Στον αντίποδα, οι Τσέχοι παρατάχθηκαν με εννέα γηγενείς και δύο Σέρβους.

Η ΑΕΚ πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία και στο 24’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Χρούσκα απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μοΐσοφ ενώ στο 28’ ο Φλοριάν δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Τσέχο τερματοφύλακα.

Οι «κιτρινοπράσινοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 80’ άγγιξαν το γκολ με το τρομερό σουτ του Χεβέλ που κατέληξε στο δοκάρι.

Μάλιστα, είχαν και την τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 87’, με τον Φλοριάν να μη μπορεί να κάνει το πλασέ.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Ιμανόλ Ιντιάκεθ): Πάμπλο, Τρουγιόλς (76’ Μυτίδης), Μοΐσοφ, Καταλά, Μουρίγιο, Λαρένα, Ακοράν, Τομάς (66’ Χεβέλ), Τέτε, Τρισκόφσκι (83’ Ρουσιάς), Φλοριάν.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Ρέζνικ, Λιμπέρσκι, Χέιντα, Κολάρ (77’ Ζίβουλιτς), Ζέμαν, Κόπιτς (57’ Πετρζέλα), Τσέρμακ, Χρσόφσκι, Μπάκος (70’ Ρέζνιτσεκ).

Μοιραστείτε το: