Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ είναι και του Αλγερινού
Έναν χαφ για να τον ανεβάσει επίπεδο ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εξετάζει αυτές τις μέρες αρκετές επιλογές στη συγκεκριμένη θέση. Μία εξ αυτών είναι και του Σαρίφ Ταϊντέρ, ο οποίος έχει προταθεί στους «ασπρόμαυρους».
Η Μπολόνια αναζητά εδώ και καιρό ομάδα για να τον πουλήσει και γι' αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε συζητήσεις και με τις Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ. Ωστόσο, η χρυσή τομή δεν βρέθηκε με καμία εκ των δύο.
Πέρυσι ο Αλγερινός είχε 24 συμμετοχές και τρία γκολ έχοντας γενικά καλή απόδοση και αυτό έχει κάνει τους Ιταλούς να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή είχαν δώσει και εκείνοι για να τον πάρουν από την Ίντερ.
Φυσικά με τις μέρες να περνούν, η τιμή του θα πέσει, αλλά μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις τους. Όσο για τον Αλγερινό διεθνή, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γκρενόμπλ, Σασουόλο και Σαουθάμπτον.

