Για άλλη μία φορά θα συνεργαστεί με τον Κώστα Μέξα
Από τις περιπτώσεις που ταιριάζει γάντι η φράση «επιλογή του προπονητή». Ο Κώστας Μέξας γνωρίζει πολύ καλά τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και θα συνεργαστεί μαζί του για άλλη μία φορά.
Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει σε ΚΑΟΔ και Απόλλωνα Πατρών και πλέον θα είναι μαζί και στα Τρίκαλα, τα οποία ανακοίνωσαν το Σάββατο (19/8) την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ, ο οποίος πέρυσι ήταν στους Πατρινούς. Έχει παίξει ακόμη σε ΓΑΣ Χαλκηδόνα, Μαντουλίδη και Κόροιβο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο Έλληνας Forward γεννήθηκε το 1994 και έχει ύψος 2.02.
Ο Σλαφτσάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΓΑΣ Χαλκηδόνα και ακολούθησε ο Μαντουλίδης. Από το 2012 έως το 2015 αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ όπου συνεργάστηκε με τον Κώστα Μέξα, την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Κόροιβο ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Απόλλων Πάτρας όπου και πάλι για ένα διάστημα συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή των Τρικάλων BC Aries.
Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες».

