14/12/2025
ΑΡΗΣ | Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 - 16:10

Άρης για Γ. Σαββίδη: «Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά...» (video)

Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε βίντεο όπου βάζει και τραγουδά συνθήματα της ομάδας του έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Προκαλεί για άλλη μία φορά ο Γιώργος Σαββίδης, εξοργίζοντας αυτή τη φορά τον Άρη.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που τράβηξε περνώντας με το αυτοκίνητό του έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου έχει βάλει στη διαπασών συνθήματα του «Δικεφάλου του Βορρά» τραγουδώντας τα.

Μάλιστα, σε κάποια φάση βγαίνει έξω και συνεχίζει να τραγουδά με πάθος.

Η κίνησή του προκάλεσε την οργή του Άρη, που εξέδωσε... προειδοποιητική ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρει ότι το κακό παράγινε και τονίζει ότι κάποιοι θα πρέπει να τον... μαζέψουν, προειδοποιώντας ότι για ό,τι συμβεί πλέον θα «είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός».

Αναλυτικά: «Τόσο καιρό δεν ασχολούμασταν με τις ανοησίες και τις προκλήσεις του χαϊδεμένου γιου του μπαμπά, διότι δεν θέλαμε να κατέβουμε στο δικό του επίπεδο. Άλλωστε, η βλακεία είναι ανίκητη. Το κακό, όμως, παράγινε.

Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά... Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση...

Για το οτιδήποτε, λοιπόν, συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός».

Μοιραστείτε το: