Οι Φαίακες ανακοίνωσαν ότι το φιλικό θα γίνει το Σάββατο (12/8)
Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει η πρόβα τζενεράλε της Κέρκυρας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (8/8). Το ματς θα γίνει στο νησί των Φαιάκων στις 18.00 του Σαββάτου (12/8) και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.
Παράλληλα, η ΠΑΕ σημείωσε ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και έτσι ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί το Σάββατο να προεγγραφεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Αναλυτικά: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 12 Αυγούστου θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πρώτη εντός έδρας φιλική αναμέτρηση ενόψει νέας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.
Η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 6 το απόγευμα με γενική είσοδο 5€ και τα ταμεία του γηπέδου θα λειτουργήσουν απο τις 4 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.
Υπενθυμίζουμε οτι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και οι φίλαθλοι που επιθυμούν μπορούν το Σάββατο να προεγγραφούν στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε απο τα παρακάτω σημεία πώλησης
Γραφεία ΠΑΕ Κέρκυρα: Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 19
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00- 16:00
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 26610 40220/40240
TICKETBOX : Ευγ. Βουλγάρεως & Μοντσενίγου ( Ανουντσιάτα – Έναντι Εθνικής Τράπεζας )
Δευτερα – Σαββατο 9:30 – 14:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9:30 – 14:30 και 18:30 – 20:30
Τηλέφωνο για πληροφορίες 26610 27400
Υπενθυμίζουμε οτι τόσο για την είσοδο σας στην φιλική αναμέτρηση όσο και για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται να προσκομίσετε το απαραίτητο νομιμοποιητικό έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), τον ΑΜΚΑ σε έντυπη επίσημη μορφή και το ΑΦΜ σας».

