Ισόπαλη 1-1 με τη Σούντσβαλ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ
Την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης την Έστερσουντ είχε την Κυριακή (6/8) ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να βλέπει τη σουηδική ομάδα να μένει στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σούντσβαλ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σκανδιναβικής χώρας.
Η αντίπαλος των κυπελλούχων Ελλάδας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ άνοιξε το σκορ στο 52' με γκολ του Μπόγιανιτς, δέχθηκε ωστόσο την ψυχρολουσία στα τελευταία λεπτά, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάνιελσον στο 88'.
Έτσι, η Έστερσουντ με 28 βαθμούς μοιράζεται την 5η θέση με τη Χάκεν, ενώ η ενδεκάδα της ήταν η εξής: Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Βίντγκρεν, Μουκιίμπι, Έντουαρτς, Μπατσίρου, Νούρι, Κπόζο (73' Σόμι), Μπόγιανιτς (65' Γκέρο), Γκόντος (65' Χόπκατ).

