14/12/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 - 01:20

«Ντόπες» από τους «Πάνθηρες» για την πρόκριση

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου επισκέφθηκε την αποστολή παραμονές της ρεβάνς με τη Μακάμπι

Την υπέρβαση θα προσπαθήσει να κάνει το βράδυ της Πέμπτης (3/8, 22.00) ο Πανιώνιος, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κάτι που φάνηκε και από την επίσκεψη που έκανε το βράδυ της Τετάρτης (2/8) στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή μια αντιπροσωπεία περίπου 50 οργανωμένων οπαδών των «κυανέρυθρων».

Οι «Πάνθηρες», λοιπόν, εμψύχωσαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, για να ειπωθεί μεταξύ άλλων ότι «πάμε να γράψουμε ιστορία, για εσάς, για εμάς και για τον Πανιώνιο πάνω απ' όλα».

Μασούντ και Χατζισαφί έλαβαν επίσης της στήριξης των φίλων του Πανιωνίου με δεδομένη την ιδιαιτερότητα που έχει για τους δύο Ιρανούς το ματς με την ομάδα του Ισραήλ, ενώ ο Γρηγορίου ευχαρίστησε τους οργανωμένους για την πρωτοβουλία τους.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, ο Έλληνας τεχνικός έχει στα πλάνα του και τους 23 διαθέσιμους παίκτες, με την 18άδα να ανακοινώνεται λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Μοιραστείτε το: