14/12/2025
Βόλεϊ | Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 - 23:43

Απέκτησε Πέτερλιν ο Φοίνικας Σύρου

Ο 24χρονος ακραίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κροατίας

Έκλεισαν οι θέσεις των ξένων ακραίων στον Φοίνικα Σύρου…

Οι νησιώτες γνωστοποίησαν την Τρίτη (1/8) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Φραν Πέτερλιν για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο ύψους 198 εκατοστών άσος είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ελβετική Σόνενβερντ.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από την απόκτηση του Πέτερλιν είχε προηγηθεί αυτή του Κάρελ Λιντζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Κροάτη Ακραίου Fran Peterlin  για την Αγωνιστική σαιζόν 2017-2018.

Ο Αθλητής  είναι γεννημένος την 15/08/1993 και έχει ύψος 1.98 μέτρα. Ο Fran Peterlin, έρχεται από μία καλή χρονιά σε ένα  ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Ελβετίας και μάλιστα βοήθησε την ομάδα του ,TV Schonenwerd να κατακτήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το βιογραφικό του  είναι πλούσιο, αφού στις ομάδες που έχει αγωνισθεί τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα μέσα στις πρώτες στις πρώτες θέσεις.

Οι ομάδες που έχει αγωνισθεί είναι: 2010-13 HAOK Mladost (Κροατία), 2013-14 TV Schonenwerd (Ελβετία), 2014-16 HAOK Mladost (Κροατία), 2016-17 TV Schonenwerd (Ελβετία).Τη σεζόν 2011 η ομάδα του  (HAOK Mladost) κατέκτησε την πρώτη θέση στην Κροατία και τη 2η στο εγχώριο Κύπελλο. Το 2012 η ίδια ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση και την 3η στο κύπελλο. Το 2013 η HAOK Mladost κατέκτησε τη 2η θέση στην Κροατία, την 3η στο κύπελλο και ήταν φιναλίστ με τον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το 2014 η TV Schonenwerd κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Το 2015 η HAOK Mladost τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Κροατικής Λίγκας, ενώ στο κύπελλο ήρθε 3η. Το 2016 και πάλι η HAOK Mladost ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στη 2η θέση. Το 2017 TV Schonenwerd τερμάτισε στην 3η θέση της Ελβετικής λίγκας .Την φετινή σαιζόν συμμετείχε με την  Κροατία στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2018.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον  Fran Peterlin  στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σαιζόν με επιτυχίες».

Μοιραστείτε το: