14/12/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 - 21:27

Δεν θέλει χαλάρωση ο Χάσι...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν με το... μαχαίρι στα δόντια στη ρεβάνς με την Παρτιζάν

Μπορεί ο Oλυμπιακός να βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από το διπλό στο Βελιγράδι με 3-1 επί της Παρτιζάν, ωστόσο ο Μπέσνικ Χάσι δεν θέλει να δει καμία χαλάρωση εν όψει της ρεβάνς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (28/7) ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε στους παίκτες του για την αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (2/8) στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως πρέπει άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι, ξεχνώντας τον αγώνα στη Σερβία.

Ο Χάσι κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα για την πρόκριση, παίζοντας με το... μαχαίρι στα δόντια και σαν να μην έγινε το πρώτο ματς, παρά το σαφές προβάδισμα που έχουν οι πρωταθλητές για να συνεχίσουν την παρουσία τους στον θεσμό.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ο 45χρονος προπονητής φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, περιμένοντας από τους «ερυθρόλευκους» να αγωνιστούν ενώπιον του κοινού τους σαν να πρόκειται για τελικό.

Μοιραστείτε το: