14/12/2025
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 - 00:05

Φιλική τριάρα για τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Αρκάδες επικράτησαν της Αλ Φέιχα με 3-0

Την πρώτη του φιλική νίκη επί αυστριακού εδάφους πέτυχε την Πέμπτη (27/7) ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 της Αλ Φέιχα.

Μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Καλτσά έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 31' από συνεργασία Κώτσιρα και Ισνάλντο η μπάλα κατέληξε στον Γκοντό, το σουτ του οποίου από πλεονεκτική θέση εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των Σαουδαράβων.

Εντέλει, το πρώτο γκολ των Αρκάδων ήρθε από το δυνατό σουτ του Καλτσά στο 43', ενώ το 2-0 σημείωσε ο Γκοντό στο 54', αξιοποιώντας με συρτό σουτ εκτός περιοχής λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83' ο Μάσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που καταλογίστηκε για ανατροπή του Δουβίκα εντός περιοχής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβτς, Καλτσάς, Ισνάλντο, Γκοντό.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καπετάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Ρόμπερτ, Μάσα, Ιγκόρ, Μαδίντα, Δουβίκας, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσανγκ.

Πηγή ΦΩΤΟ: arcadiasports.gr

Μοιραστείτε το: