Ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντόνετσκ μίλησε για τα ματς με τους «ασπρόμαυρους»
Λίγες μέρες ακόμη έμειναν για τα ματς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, αλλά οι Ουκρανοί θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τα συγκεκριμένα παιχνίδια μετά τη Ζίρκα.
Αυτό δήλωσε ο Ρομάν Σανζάρ στην ιστοσελίδα «zbirna.com». Ο προπονητής της Ολιμπίκ μίλησε με αρκετά καλά λόγια για τους «ασπρόμαυρους», τους οποίους χαρακτήρισε δυνατή και γρήγορη ομάδα.
Αναλυτικά:
Για το αν έχει αρχίσει τη μελέτη του ΠΑΟΚ: «Έχω συλλέξει ελάχιστες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας θα αρχίσει την Κυριακή και αφού ολοκληρωθεί το παιχνίδι με την Ζίρκα που είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Ως γενικό σχόλιο μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερα δυνατή και γρήγορη ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον αντίπαλο μας».
Για το αν ο στόχος της Ολιμπίκ είναι η είσοδος στους ομίλους: «Γιατί βάζετε όρια; Εμείς σε πρώτη φάση πρέπει να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ…».
Για το αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι στόχος της Ολιμπίκ στο πρωτάθλημα είναι η παραμονή: «H άποψη μου δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να σας αναλυτικά πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε αλλά ο στόχος μας είναι αυτός. Φυσικά αυτό που θέλω από τους παίκτες είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Το καταφέραμε με την πρώτη μας νίκη απέναντι στην Ολεξάντριγια αλλά ένας αγώνας δεν είναι αρκετός για ασφαλές συμπέρασμα. Μετά την πέμπτη αγωνιστική θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Για το αν η συμμετοχή της ομάδας του στο Europa League ανοίγει το δρόμο σε παίκτες του για την Εθνική: «Αυτός ο κανόνας ισχύει σε όλες τις ομάδες αλλά πάντα εξαρτάται από τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. Πιστεύω ότι τώρα παρακολουθεί πιο στενά τους παίκτες μας ο Σεφτσένκο. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Νιεμτσανίνοβ έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι στο αριστερό άκρο και αμυντικά ενώ σκόραρε επίσης ενώ καλές πιθανότητες έχουν και οι Μαχαράτζε, Μποντάνοβ και Σαμπάνοβ».

