14/12/2025
ΓΓΑ | Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 - 20:50

Διέψευσε τα περί συγγένειας με την Ηριάννα ο Βασιλειάδης

Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γιώργος Βασιλειάδης τα όσα γράφονται στα social media και τον παρουσιάζουν συγγενή της Ηριάννας.

Με επίσημη δήλωσή του την Τετάρτη (19/7), ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτηρίζει «χυδαίους» όσους επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη.

Αναλυτικά η δήλωση: «Με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα Social Media περί συγγενικής σχέσης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ηριάννα Β. Λ. ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι».

Μοιραστείτε το: