14/12/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 - 22:18

Πήρε 25άδα ο Χάσι

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Έτοιμος για το τελευταίο του τεστ πριν τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη (19/7) παίζει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την προπόνηση της Τρίτης (18/7) ανακοινώθηκε η αποστολή και σε αυτή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Πέραν των κομμένων δεν συμπεριλήφθηκαν μόνο οι τραυματίες.

Ο λόγος για τους Ανδρούτσο (κάκωση), Μποτία (πρόβλημα στη γάμπα), Ρέτσο, Ταχτσίδη και Μπεν. Οι τρεις τελευταίοι προπονούνται ατομικά έχοντας μικροενοχλήσεις αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή: Καρσελά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρομαό, Βούκοβιτς, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάρτινς, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ και Σκαφίδας. Ο Θανάσης Ανδρούτσος υπέστη μία ελαφριά κάκωση έσω πλάγιο του δεξιού του γόνατος και θα προφυλαχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ατομικά συνεχίζουν να προπονούνται οι Μποτία, Ρέτσος, Ταχτσίδης και Μπεν.

Μοιραστείτε το: