14/12/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 - 09:36

Έρχονται Λουτσιάνο και Καμπέσας

Τα τυπικά απομένουν για να ντυθούν στα «πράσινα» οι δύο ποδοσφαιριστές * Συνεχίζει να σκέφτεται τον Γιάννου ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία έχουν μπει άλλες δύο μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσιάνο αναμένεται στην Αθήνα στις 16.45 της Παρασκευής (14/7) προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να εισπράξει περί τα 650.000 ευρώ, με την Κορίνθιανς να βάζει στα ταμεία της 400.000 και να διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του.

Αφίξεις αναμένεται να έχουμε και το βράδυ, αφού φτάνει και ο Μπράιαν Καμπέσας (ΦΩΤΟ) μετά τη συμφωνία της Αταλάντα με τον Παναθηναϊκό.

Ο άσος από τον Ισημερινό αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη που τον περιμένει για να του δώσει φανέλα βασικού.

Πάντως, ο Καμπέσας θα έρθει δανεικός πιθανότατα χωρίς οψιόν αγοράς, αφού οι Ιταλοί δεν συμφώνησαν να μπει τέτοιος όρος.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Γιάννου.

Το συμβόλαιό του είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά αν καταφέρει να φύγει ως ελεύθερος από την Κίνα όπως και προσπαθεί, τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μοιραστείτε το: