Ο Σλοβένος τεχνικός παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Νεοσμυρνιωτών
Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο ο Μίραν Σρέμπρνιτς, καθώς οι πιθανότητες να ανατρέψει η ομάδα του το 2-0 του πρώτου ματς είναι λίγες.
Η ρεβάνς είναι σε μία εβδομάδα στην έδρα της Γκόριτσα, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανής και αυτό τόνισε και ο Σρέμπρνιτς, ο οποίος είπε πως θα πρέπει οι παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το ματς ήταν σκληρό κατά διαστήματα. Οι παίκτες μας είναι νεαροί σε ηλικία. Μετά την κόκκινη επηρεαστήκαμε και είδαμε άλλο παιχνίδι. Το 2-0 είναι δύσκολο για εμάς. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερη ομάδα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Προσπαθήσαμε να πρεσάρουμε, αλλά δεν μας βγήκε κάτι καλό. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα σπίτι μας. Ο Πανιώνιος έχει καλούς επιθετικούς και πλάγιους»

