14/12/2025
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 - 15:28

Ρέλλας: «Επιβάλλεται η μείωση των ομάδων στη Β’ Εθνική»

Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου με δηλώσεις του στο a-sports.gr τοποθετήθηκε με αφορμή τις άδειες στη δεύτερη κατηγορία

Μόλις δύο ομάδες (ο Παναιγιάλειος και τα Τρίκαλα) πήραν με την πρώτη άδεια στη Β’ Εθνική από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και αυτό αποδεικνύει πόσο… άρρωστη είναι η κατάσταση στη δεύτερη κατηγορία.

Το a-sports.gr με αφορμή αυτό το γεγονός επικοινώνησε την Πέμπτη (13/7) με τον πρόεδρο των «μελανόλευκων» Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος τοποθετήθηκε για το όλο ζήτημα επισημαίνοντας το… αυτονόητο. Ότι δηλαδή είναι αδιανόητο υπό αυτές τις συνθήκες να γίνεται κουβέντα για αύξηση των ΠΑΕ της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι σε δεύτερο βαθμό όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες να πάρουν άδεια, γιατί αυτό θα είναι προς το συμφέρον του πρωταθλήματος. Ωστόσο, πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ποια είναι η κατάσταση στη Β’ Εθνική και να πάθουν οι όποιες φωνές μιλούν και να επιδιώκουν για αύξηση ομάδων! Αυτό δεν γίνεται να συμβεί. Αντιθέτως επιβάλλεται να γίνει μείωση ομάδων. Γιατί μόνο έτσι θα είναι βιώσιμες οι ομάδες…», ήταν τα λόγια του Ρέλλα.

Μοιραστείτε το: