14/12/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 - 00:02

Στο Πήλιο ο Σπανός

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της ομάδας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου στο Πήλιο, στο οποίο γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την Τετάρτη (12/7), μάλιστα, την προπόνηση παρακολούθησε και ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει πώς πάνε οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι και ταυτόχρονα να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Τον υποδέχτηκε ο team manager Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τον ενημέρωσε για το πώς κυλούν μέχρι τώρα τα πράγματα, ενώ ο Σπανός είχε συνομιλία και με τον Αυστριακό τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απουσιολόγιο του τελευταίου είναι λευκό, αφού άπαντες προπονήθηκαν κανονικά πρωί και απόγευμα συμπεριλαμβανομένου και του νεαρού τερματοφύλακα Κίναλη.

Μοιραστείτε το: