Ο Σέρβος τεχνικός άφησε ανοιχτό το να αλλάξει σύστημα στην πορεία
Ειδήσεις έβγαλε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά τη λήξη του φιλικού ανάμεσα στη Φένλο και στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής συστήματος.
Το 4-4-2 φαίνεται έως τώρα πως δυσκολεύει τους παίκτες του και ο ίδιος το αναγνωρίζει. Γι' αυτό και δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε τριάδα στα χαφ, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές.
Αναλυτικά:
Για το σημερινό φιλικό, ανέφερε ότι: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις, δείχνεις χαρακτήρα. Αλλά σήμερα δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε καλή απόδοση και δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι βαριά τα πόδια, δεν έχουμε τα τρεξίματα που πρέπει, ίσως επειδή είχαμε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε».
Σχετικά με το τι έφταιξε σήμερα: «Πρέπει να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι, δεν είχαμε αυτό που έπρεπε στο αμυντικό κομμάτι».
Για το διαφορετικό πρόσωπο που είχε η ομάδα στα δυο ημίχρονα: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν όντως λίγο καλύτεροι, αλλά σίγουρα όχι στο επίπεδο που θέλουμε. Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε, τι κινήσεις θέλουμε να κάνουμε έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».
Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται την αλλαγή συστήματος: «Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».
Σχετικά με το δίδυμο Μακ-Πρίγιοβιτς: «Ήταν και οι δύο επικίνδυνοι, ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν, αλλά έχουν παίξει μαζί μόνο σε 2-3 προπονήσεις και δεν ξέρει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Θα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις πάνω σε αυτό κι από εκεί και πέρα μπορεί να βάλουμε τον Μακ στο άκρο αν αλλάξουμε σύστημα και να παίξει κάποιος άλλος στο κέντρο, θα δούμε...».
Για τον Κωνσταντινίδη: «Έχω δει τον Κωνσταντινίδη να αγωνίζεται με τη φανέλα του με ΠΑΟΚ. Ο Δεληγιαννίδης έχει τώρα ένα αβαντάζ, δουλεύει πάρα πολύ καλά, είναι διεθνής κι αυτός είναι ο μόνος λόγος. Έχουμε 25-26 παίκτες, δεν μπορούν να παίζουν όλοι σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια».
Για τις μεταγραφές: «Είναι γεγονός ότι στη μεσαία γραμμή έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε τριάδα, αν θέλουμε να παίξουμε με δύο όντως θα πρέπει να κινηθούμε για παίκτη. Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τον Ρέι, είναι ηγέτης, το έδειξε στην προηγούμενη ομάδα του κι ελπίζω να έρθει και να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα».

