14/12/2025
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 - 01:09

Στο Καρπενήσι με Παπαδόπουλο η Λαμία

Τη Δευτέρα (10/7) αναχωρούν οι Φθιώτες για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Με ένα επιπλέον πρόσωπο θα αναχωρήσει η Λαμία τη Δευτέρα (10/7) για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 22 Ιουλίου. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Οι Φθιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα από τη στιγμή που ο Λουίτζι Τσέναμο αποχώρησε και σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ο Μπάμπης Τεννές έχει καταλήξει στον 27χρονο.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφή γιατί οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι αυτό να γίνει στην πορεία.

Ο Παπαδόπουλος, πάντως, θέλει να έχει κάποιες προπονήσεις στα πόδια του μέχρι να πάρει την οριστική του απόφαση και γι' αυτό δέχτηκε να πάει στο Καρπενήσι χωρίς να έχει υπογράψει. Πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πανιώνιο και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τέλος, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: