14/12/2025
ΠΑΟΚ | Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 - 21:36

Πολλά γκολ στο οικογενειακό διπλό του ΠΑΟΚ

Η ομάδα των Μακ και Πρίγιοβιτς νίκησε με 4-3

Με μεγάλη διάθεση εμφανίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής (9/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο οικογενειακό διπλό με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση στο Χορστ.

Οι «ασπρόμαυροι» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και στη μία εξ αυτών βρίσκονταν οι Ρόμπερτ Μακ και Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, που ήταν ιδιαίτερα κεφάτοι και αρκετά εύστοχοι, για να επικρατήσει η δική τους ομάδα, αυτή των πορτοκαλί με 4-3 των μαύρων.

Ο Μακ πέτυχε το πρώτο τέρμα, ακολούθησαν δύο γκολ του Πρίγιοβιτς, για να μειώσει ο Κουλούρης σε 3-1 και να γίνει και το 3-2 με αυτογκόλ.

Εν συνεχεία, ο Πέλκας έγραψε το 4-2 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζάιρο.

Για τους πορτοκαλί έπαιξαν οι: Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάμπος, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μακ, Πρίγιοβιτς.

Για τους μαύρους αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας, Λημνιός, Λεβέκ, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Ενρίκε, Τσίμιροτ, Κάτσε, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Μοιραστείτε το: