Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ουρουγουανός επιθετικός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του a-sports.gr
Πήρε... φόρα ο Παναιτωλικός! Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Λουίτζι Τσέναμο, επιβεβαιώθηκε άλλο ένα ρεπορτάζ του a-sports.gr, αφού την Τετάρτη (5/7) ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Χόρχε λοτίς Γκουτιέρεζ Ντίας.
Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ντίας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το νέα βήμα στην καριέρα του και υποσχέθηκε πολλά γκολ.
Αναλυτικά: «Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Χόρχε Λουίς Γκουτιέρεζ Ντίας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία με τη Νουμάνθια, την Αλμπαθέτε, τη Ρέους και την Σαραγόσα απ’ την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικού. Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα η Ελλάδα και είμαι ευγνώμων στον Παναιτωλικό για το ενδιαφέρον που έδειξε και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να το ανταποδώσω με πολύ δουλειά και -Θεού θέλοντος- με πολλά γκολ”».

