Δείτε τι είχε συμβεί το 2008 στην είσοδο μαγαζιού
Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Πάνος Καμμένος πριν από περίπου εννέα χρόνια σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.
Σε βίντεο από το 2008, που δημοσίευσε το «liberal.gr», φαίνεται ο τότε υφυπουργός Ναυτιλίας Πάνο Καμμένο να διαπληκτίζεται στην είσοδο του μαγαζιού, όπου διοργανώνονταν εκδήλωση από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι δύο άνδρες έρχονται, μάλιστα, κάποια στιγμή έρχονται πιο κοντά, με έναν άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή να φωνάζει «τον κύριο Μαρινάκη δεν τον σπρώχνει κανείς».
Στο ερασιτεχνικό βίντεο φαίνεται ότι ο οικοδεσπότης Βαγγέλης Μαρινάκης κρατάει για πολύ ώρα έξω από τη δική του ιδιωτική εκδήλωση τον υφυπουργό Πάνο Καμμένο, ο οποίος προφανώς εμφανίστηκε ακάλεστος.

