22/06/2018
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 - 00:51

Ψάχτηκε για Γιαννίκογλου ο ΠΑΣ Γιάνννινα

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr οι Ηπειρώτες ήρθαν σε επαφή με τον 24χρονο * Ποιες οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η μεταγραφή * Κίνηση για Βενετικίδη

Αρκετές είναι οι δυσκολίες που έχει συναντήσει ως τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα στον μεταγραφικό του σχεδιασμό, αλλά το σίγουρο είναι πως στη θέση του τερματοφύλακα η κινητικότητα είναι μεγάλη τον τελευταίο καιρό.

Ο Μάρκος Βελλίδης αποκτήθηκε, στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μπήκε πωλητήριο και οι εξελίξεις τρέχουν. Πρόταση έως τώρα δεν έχει φτάσει από κανέναν για τον δεύτερο (μόνο η αρχική πρόθεση του ΠΑΟΚ για εξάμηνο δανεισμό), αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως κάτι θα έρθει στην πορεία και γι' αυτό προετοιμάζονται.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr έγιναν επαφές με τον Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Φέτος είχε δύο συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα όντας η ρεζέρβα του Χουάντερσον.

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Βελλίδης κάθε σκέψη απόκτησής του μπήκε στον πάγο, αλλά καταλαβαίνει κανείς πως το θέμα μπορεί να ανοίξει και πάλι εάν πουληθεί ο Πασχαλάκης σύντομα.

Από εκεί και πέρα, τόσο από τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και από τη Βέροια επιβεβαιώνεται πως ο «Άγιαξ» έχει κάνει κίνηση για τον Θεόδωρο Βενετικίδη. Πρόκειται για 16χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος είναι αρκετά ταλαντούχος. Εννοείται πως ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά και γι' αυτό εάν αποκτηθεί θα παίζει στην Κ20.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: