Απόντες από την προπόνηση Περιστερίδης και Τζημόπουλος * Τέλος ο Μασούρας
Απρόοπτο με το καλημέρα... Χωρίς τον Μαμπουλού έγινε η προπόνηση της Πέμπτης (29/6) στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό γιατί ο 26χρονος ένιωσε ενοχλήσεις και η διάγνωση έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα.
Απόντες ήταν ακόμη οι Περιστερίδης και Τζημόπουλος, ενώ ο Κολιοφούκας παραμένει εκτός ψάχνοντας για ομάδα. Παρελθόν αποτελεί ο Μασούρας, ο οποίος το επιβεβαίωσε με ποστάρισμά του στο facebook.
Από εκεί και πέρα, ατομικό έκανε ο Πασχαλάκης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στη διπλή προπόνηση. Το πρωί το μενού είχε πρόγραμμα δύναμης και υψηλής αερόβιας ικανότητας, ενώ το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα και υποομαδική τακτική.
Τα σπουδαία, βέβαια, αυτές τις μέρες δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό σκέλος, στο οποίο ούτως ή άλλως δεν είναι πολλά τα θέματα προς συζήτηση, αλλά με τα μεταγραφικά. Εκεί παρατηρείται στασιμότητα γενικά.