05/07/2025
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 - 09:18

Επιμένει για Οτσόα ο Σαββίδης, συμφωνία με Μακ

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα * Δεδομένη θεωρούν την επιστροφή του Σλοβάκου οι Ρώσοι

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα παραμένει ο ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει βάλει ψηλά τον πήχη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει στείλει σαφές μήνυμα να γίνουν όλες οι προσπάθειες για την απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα (ΦΩΤΟ), παρά τις δυσκολίες που ενέχει η υπόθεση.

Δεύτερος στη λίστα είναι Ροντρίγκο Ρέι, με τον Λούμπος Μίχελ να εξετάζει και άλλες λύσεις, αφού ο χρόνος περνάει και αν ο Μεξικανός απαντήσει οριστικά αρνητικά, τότε τα περιθώρια στενεύουν πολύ, από τη στιγμή που και ο γκολκίπερ της Γοδόι Κρουζε δεν είναι σίγουρος.

Πιο σίγουρη, όμως, θεωρείται η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ.

Δημοσίευμα της «fontaka.ru» αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό και μένει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να τα βρει και με τον ποδοσφαιριστή για τις ετήσιες απολαβές του.

Ο Μακ, άλλωστε, «άναψε το πράσινο φως» για τη μεταγραφή, με τον ΠΑΟΚ να μην διαψεύδει, δίνοντας μεγάλη βάση στο σενάριο.

Μοιραστείτε το: