Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν πάνω στις περιπτώσεις των Καρσελά, Εμενίκε και Οτζίτζα-Οφόε
Καλές εντυπώσεις άφησε στα πρώτα του φιλικά ο Ολυμπιακός και την Τρίτη (27/6) παίρνει τον δρόμο της επιστροφής από το Ζέεφελντ.
Ο Μπέσνικ Χάσι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το ρόστερ και με την επιστροφή του θα αρχίσουν να «κόβονται» παίκτες.
Την ίδια ώρα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν πάνω σε περιπτώσεις που απασχολούν έντονα και οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε τρία πρόσωπα: Μεντί Καρσελά (ΦΩΤΟ), Εμανουέλ Εμενίκε και Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.
Η περίπτωση του πρώτου είναι η πιο εφικτή και μάλιστα δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει άμεσα.
Ο 28χρονος εξτρέμ έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση και η ρήτρα αγοράς του από τη Γρανάδα δεν είναι απαγορευτική, αφού είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να έρθει και ως δανεικός.
Για τον Εμενίκε, η Φενερμπαχτσέ ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ, με τον Νιγηριανό σέντερ φορ να θέλει κάτι λιγότερο για ετήσιο συμβόλαιο, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις και να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Τέλος, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Οτζίτζα-Οφόε ο οποίος έχει πει μεν το «ναι», αλλά η Λέγκια Βαρσοβίας βάζει εμπόδια. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που φέρονται να της έχουν προταθεί δεν ικανοποιούν, αλλά η πίεση του Βέλγου που έτσι κι αλλιώς μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού.
Όσον αφορά τον στόπερ, διαψεύδονται από τον Πειραιά και τα νέα σενάρια από την Πολωνία για τον Μίχαλ Πάζνταν, ενώ έχει εγκαταλειφθεί και η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος.