27/04/2024
Μπάσκετ | Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 - 22:43

Ήταν η σειρά της Εθνικής του 2005

Κέρδισε 92-91 τους «Antetokounbros» * Εξαιρετική η ατμόσφαιρα, γέμισε το ΟΑΚΑ

Ήταν και πάλι μία πολύ ωραία γιορτή... Όπως λίγες μέρες πριν στη Θεσσαλονίκη έτσι και τώρα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ έχοντας τη βοήθεια των παικτών όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής και Παπαδόπουλος.

Την Κυριακή (25/6) διεξήχθη το δεύτερο ματς ανάμεσα στους «Antetokounbros» και στην Εθνική 2005 και αυτή τη φορά νικητές ήταν με 92-91 οι τότε διεθνείς, δηλαδή η παρέα του Πρίντεζη και του Μπουρούση.

Το παιχνίδι είχε τα πάντα μέσα... Από εντυπωσιακά καρφώματα και πειράγματα μέχρι τρίποντα από το κέντρο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει το τελευταίο καλάθι του ματς ακριβώς με αυτό τον τρόπο.

Περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν αυτό το μπασκετικό σόου, ενώ στο φινάλε οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησαν τον κόσμο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

Εθνική 05: Παπαλουκάς, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Κακιούζης, Μπουρούσης, Πρίντεζης

Antetokounbros: Γαρμπής, Γκίκας, Παναγιωτίδης, Τρικαλιώτης, Σαλούστρος, Κώστας Αντ., Κωτσόπουλος, Σερμαντίνι, Καμπερίδης, Χάινς, Γιάννης και Θανάσης

Μοιραστείτε το: