09/07/2025
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 - 19:13

«Ράσινγκ για Περέιρα»

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή

Ξεκάθαρος ήταν ο Λούμπος Μιχελ για τον Φακούντο Περέιρα στις δηλώσεις του την Πέμπτη (22/6). Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είπε πως δεν υπολογίζεται ο Αργεντινός γιατί δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Έτσι ο Αργεντινός θα πρέπει να ψάχξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του και φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον στην πατρίδα του από τη Ράσινγκ Κλουμπ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν εκεί τα ΜΜΕ.

Στα ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο 29χρονος είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και συμπληρώνεται πως δεν έχει γίνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ γιατί περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν που μας πέρασε ο Περέιρα στο δεύτερο μισό είχε δοθεί δανεικός στη Κολόν Σάντα Φε με την οποία έκανε 15 συμμετοχές. Ωστόσο, δεν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αγοράς του.

Μοιραστείτε το: